Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Най-добрите интервюта на „Площад Славейков“

Снимка: Румен Добрев/Площад Славейков - Най-добрите интервюта на „Площад Славейков“

Снимка: Румен Добрев/Площад Славейков

Краят на всяка година е време за равносметка, за да претеглим най-доброто, което ни се е случило през изтеклите месеци. Затова и в „Площад Славейков“ ще ви представим най-ефектните прояви на родната културна сцена. И докато текат последните дни до края на гласуването за „Културно събитие на годината“, ще Ви припомним откъси от най-добрите интервюта на „Площад Славейков“ – а чрез тях и повода, по който са дадени, обстоятелствата, контекста на времето. За да преценим вървим ли напред.

Решихме да не се ограничаваме само в рамките на 2018-а, ще ви представим най-доброто от появата на „Площад Славейков“ през 2014-а. Започваме поредицата с цитат от интервю, което писателят Георги Господинов даде пред Елена Кръстева през 2017 г. Следват фрази от още разговори с него, с Георги Мишев, Алек Попов, Кирил Кадийски, Илия Троянов, Милена Фучеджиева, Теодора Димова, Иван Добчев, Маргарита Младенова, Теди Москов, Явор Гърдев, Райна Кабаиванска, Пламен Джуров, Веско Ешкенази, Чавдар Николов…

Очаквайте ги на корица на страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

ПИРформанс

Bookshop 728×90