Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Най-смешните моменти около „Игра на тронове“ (видео)

Церсей кълве телевизионен водещ, а Джон Сняг иска да е във вълк

Лина Хийди към Джими Кимел: Каква прекрасна вратовръзка. Колко жалко, че е около толкова безполезен врат. - Най-смешните моменти около „Игра на тронове“ (видео)

Лина Хийди към Джими Кимел: Каква прекрасна вратовръзка. Колко жалко, че е около толкова безполезен врат.

Канал с името на Тирион Ланистър в YouTube публикува видеокомпилация на смешни моменти от телевизионни интервюта с актьорите от сериала „Игра на тронове“. От Кит Харингтън до Лина Хийди – много от знаковите лица в продукцията са в близо 10-минутното клипче, което за финал поднася и гафове от снимачната площадка.

По въпроса със секса и голите сцени, често присъстващи в „Игра на тронове“, например Харингтън, който играе Джон Сняг, обяснява, че любимите му телевизионни сериали показват секссцени, а Джон Брадли (Сам Тарли) добавя: „Е, да не се ограничаваме само до сериали“, предизвиквайки бурен смях.

Шега със сексуално съдържание пусна отново пак Харингтън, обяснявайки: „Бих искал да съм вълк. Искам да вляза във вълк“, а след това се усеща и засрамен се обръща с гръб към прихналата публика.

Основна част от видеото е и гостуване на Лина Хийди (Церсей Ланистър) в шоуто на Джими Кимел. Той вади гарафа с вино и два бокала и предлага да пренесат разговора в Кралски чертог, което води до състезание кой ще каже по-хаплива реплика:

Церсей: – Каква прекрасна вратовръзка. Колко жалко, че е около толкова безполезен врат.

Кимъл: . Е, благодаря ти, че дойде. Знам, че имаш натоварен график, да правиш секс с брат си сигурно е толкова изтощително…

Церсей: – И така, водещ си на телевизионна програма. Колко забавно… Трябва да се радваш, докато още съществува.

Кимъл: – Знаеш ли, много си добра в това шоу. Предизвикателство ли е да играеш Церсей или по природа изсмукваш живота от всяка стая, в която влезеш?

Церсей: – Колко добре ползваш думите. Чудя се дали ще си толкова остроумен, когато езикът ти бъде изтръгнат?

В подбора на Тирион влиза още Роб Старк (Ричард Мадън), който разказва как го облекли за снимки в прекалено тесен панталон, както и Брадли, споделящ ужаса си от момента, в който разбрал, че героят му Сам Тарли е по-слаб от него.

https://youtu.be/amwMk4uPc7g

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90