Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Народният театър пак без директор, Емил Бонев се отказа

Търси се началник на първата трупа

След напускането на Павел Васев Народният театър работи без директор. Снимка: Румен Добрев - Народният театър пак без директор, Емил Бонев се отказа

След напускането на Павел Васев Народният театър работи без директор. Снимка: Румен Добрев

Народният театър остана без директор. Емил Бонев се отказа от поста след около седмица, след като името му бе официално обявено за временно изпълняващ длъжността до конкурс.

Оказа, се че сценаристът и режисьор на „Пълна лудница“ не е подписал договора си за директор на новото си работно място. В първата трупа работи и съпругата на Бонев – актрисата Виктория Колева.

Потърсихме Емил Бонев за коментар, но телефонът му е изключен.

Първата трупа е без директор от около половин месец, когато Павел Васев се пенсионира. От Министерството на културата съобщават, че на 5 януари ще съобщят името на новия шеф на театъра до провеждането на конкурс за поста.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС