Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Народният театър със спектакли на открито

Финалът на сезона с 5 представления на площада пред входа на сградата

Спектаклите ще бъдат представени на специално издигнат подиум с трибуни за зрителите. Но вероятно и извън пределите на съоръжението ще се чува какво се случва на сцената. Снимка: Емил Георгиев - Народният театър със спектакли на открито

Спектаклите ще бъдат представени на специално издигнат подиум с трибуни за зрителите. Но вероятно и извън пределите на съоръжението ще се чува какво се случва на сцената. Снимка: Емил Георгиев

Народният театър изнася представления на открито в края на сезона. Между 3 и 7 юли под открито небе ще бъдат играни три комедии от афиша на трупата в пет поредни вечери – „Мнимият болен“, „Лунатици“ и „Почивен ден“. 

Спектаклите ще бъдат представени на специално издигната сцена с трибуни за зрителите. Местата за публиката ще бъдат 1000.

Откриването ще бъде на 3 и 4 юли с „Мнимият болен” от Молиер, на 5 юли ще се играе „Лунатици” от Кен Лудвиг, а финалът – на 6 и 7 юли, с две представления на „Почивен ден” от Камен Донев.

В трите спектакъла публиката ще види Георги Мамалев, Михаил Петров, Аня Пенчева, Мария Каварджикова, Антон Радичев, Албена Колева, Ева Тепавичарова, Виолета Гиндева, Биляна Петринска, Васил Драганов и др.

Представленията ще започват по-късно от обичайното – от 21,30 ч. Билетите са на цени от 20 и 25 лв. и вече са в продажба на касите на Народния театър.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС