Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

НАСА с нова загадъчна пресконференция

Агенцията е пред оповестяването на поредно изследване за „търсенето на живот отвъд Земята“

Американската космическа агенция има обичая да насрочва загадъчни събития, когато предстои да съобщи важни новини. - НАСА с нова загадъчна пресконференция

Американската космическа агенция има обичая да насрочва загадъчни събития, когато предстои да съобщи важни новини.

НАСА обяви поредна мистериозна пресконференция. В четвъртък от 21 часа българско време космическата агенция ще „обсъди нови резултати за океански светове“. Според официалния сайт на организацията, ще бъде показано ново изследване за „търсенето на живот отвъд Земята“.

Откритията идват от космическия апарат „Касини“ и телескопа „Хъбъл“. Но освен това, от НАСА отказват да дадат повече следи за съдържанието на събитието или за естеството на проучването си.

Американската космическа агенция има обичая да насрочва загадъчни събития, когато предстои да съобщи важни новини. Очаквано, това създава и особено въодушевление у астрономите и любителите преди пресконференцията.

Наскоро НАСА обяви, че е открита нова система, само на 39 светлинни години от нас, в която седем планети като Земята са в орбита около една звезда. За съжаление, последващи данни на астрономи наведоха на мисълта, че по-скоро никое от тези небесни тела не би било годно за живот.

Вижте още: ЛОШИ НОВИНИ, ХОРА: НОВООТКРИТИЯТ РАЙ СЕ ОКАЗА АД

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg