Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Нашите „Връзки“ – за всички балкански народи. Почти

Сериалът купен от Фокс и ще се излъчва в Сърбия, Хърватия, Македония

Някои от най-добрите български актьори участват във „Връзки“ - сред тях са Михаил Билалов и Лилия Маравиля (на снимката). - Нашите „Връзки“ – за всички балкански народи. Почти

Някои от най-добрите български актьори участват във „Връзки“ - сред тях са Михаил Билалов и Лилия Маравиля (на снимката).

Българският сериал „Връзки“ превзема всички народи на Балканите, без турците. Поредицата е продадена на Fox International Channels България за излъчване на осемте територии, в които оперира. Комедийно-драматичните серии ще се излъчват от 18 януари в прайм тайма на Fox Life в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания всеки понеделник.

„Опитът ни с локално съдържание е положителен. Стараем се да предоставяме на публиката си най-доброто телевизионно забавление, произведено в Америка, в Европа, а защо не и в България“, коментира Красимир Николов, старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа на Fox International Channels.

Първият сезон на „Връзки“ мина през известни перипетии, преди да тръгне в ефира на Би Ти Ви през юни 2015 г. Сериалът първоначално бе сниман за Тв7. След фалита на КТБ – чийто директор Цветан Василев бе сред собствениците на телевизията – медията се отказа от производството на „Връзки“. За късмет на продуцентите от „Емо вижън“, Би Ти Ви решиха да купят поредицата.

Високото качество на сериала се дължи на режисьорите Виктор Божинов и Васил Стефанов, на сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, както и на добрия актьорски състав – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов и др.

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90