НДК: Легендарен американски комик на живо

Събитията в Двореца на културата от 22 до 28 юли 2019 г.

На 23 юли българската публика ще види може би най-голямата фигура в стендъп комедията в момента: Луи Си Кей. - НДК: Легендарен американски комик на живо

На 23 юли българската публика ще види може би най-голямата фигура в стендъп комедията в момента: Луи Си Кей.

Предстоящи събития в НДК

22 юли, понеделник

„Цар Лъв“, прожекция на филма на Джон Фавро – 17 и 19,15 ч., кино „Люмиер Лидл“

Върви всеки ден до 26 юли. След това до 1 август прожекцията е само веднъж дневно – от 18,30 ч.

***

„Измамно богати“, прожекция на открито на филма на Франческо Мичике – 21 ч., Лятна сцена на НДК

Зрителите ще видят историята на дърводелеца Серджо (Серджо Кастелито) и певицата Сабрина (Сабрина Ферили). Двамата са любовници и се обичат, но поради финансови причини нямат възможност да напуснат половинките си. Животът за двамата влюбени се преобръща, когато приятелите на Серджо му внушават, че е спечелил 3 милиона евро от лотарията.

Киномания

23 юли, вторник

„Walking on Sunshine“, прожекция на открито на филма на режисьорите Макс Гива и Дания Паскуини – 21 ч., Лятна сцена на НДК

Историята проследява подготовката за бъдещата сватба на Мади и Раф в Пулия. Мади се приготвя за най-важния ден в живота си без да знае, че в миналото годеникът ѝ Раф е имал лятна авантюра със сестра ѝ. Мъжът от своя страна не подозира, че бъдещата му съпруга е свързана със семейството на неговата бивша. Забавна история за любовта, в която звучат някои от големите хитове на 80-те.

***

Стендъп комедийно шоу на Луи Си Кей – 19 и 21,30 ч., зала 3 на НДК

Луи Си Кей е шесткратен носител на наградата „Еми” за работата си по шоуто на Крис Рок и по своя сериал „Louie“. Шоуто ще бъде на английски език. Снимането е забранено.

Вижте още: ПРИЕТ С ОВАЦИИ И СЛЕД #METOO

24 юли, сряда

Концерт на монголския музикален ансамбъл „Чоор” – 19 ч., Театър „Азарян“

„Чоор“ връщат интереса към традициите на Монголия и се стремят към запазване на монголската култура. За целта те създават музика чрез т.нар. стил „Hoomei”.

***

„Презрението“, прожекция на открито на филма на Жан-Люк Годар – 21 ч., Лятна сцена на НДК

Филмът от 1963 г. ще проследи моментите на отчуждението на двама съпрузи един от друг, настъпило след банален инцидент в живота им. С участието на Бриджит Бардо, Мишел Пиколи, Фриц Ланг и Жан-Люк Годар.

Bookshop 728×90