VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Не гледайте на тъмно!

Публикуван е първи трейлър на продължението на „То“ – и не е за хора със слаби нерви (видео)

Обратно като призрачния клоун Пениуайз се завръща Бил Скарсгард. - Не гледайте на тъмно!

Обратно като призрачния клоун Пениуайз се завръща Бил Скарсгард.

Първи трейлър на продължението на „То“ по Стивън Кинг бе публикуван онлайн. Пресъздаващо една от емблематичните сцени в романа на Краля на ужаса и с няколко препратки към излезлия през 2017-а първи филм, видеото определено загатва, че готвеният проект не е за хора със слаби нерви.

Обратно като призрачния клоун Пениуайз се завръща Бил Скарсгард, а като пораснали представители на Клуба на неудачниците ще видим Джеймс Макавой и Джесика Частейн. Режисьор отново е Анди Мускети.

„Двайсет и седем години след събитията от лятото на 1989 г., То се завръща – разказват от студио „Уондър Брос“. – Клубът на неудачниците изпълняват обещанията си и се завръщат в Дери, Мейн, за да сложат край на злото веднъж завинаги.Но те не знаят, че То се е завърнало по-силно и зло отвсякога.“

Премиерата на филма е на 5 септември в Австралия. У нас ще го видим на 6 септември.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg