Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Не гледайте на тъмно!

Публикуван е първи трейлър на продължението на „То“ – и не е за хора със слаби нерви (видео)

Обратно като призрачния клоун Пениуайз се завръща Бил Скарсгард. - Не гледайте на тъмно!

Обратно като призрачния клоун Пениуайз се завръща Бил Скарсгард.

Първи трейлър на продължението на „То“ по Стивън Кинг бе публикуван онлайн. Пресъздаващо една от емблематичните сцени в романа на Краля на ужаса и с няколко препратки към излезлия през 2017-а първи филм, видеото определено загатва, че готвеният проект не е за хора със слаби нерви.

Обратно като призрачния клоун Пениуайз се завръща Бил Скарсгард, а като пораснали представители на Клуба на неудачниците ще видим Джеймс Макавой и Джесика Частейн. Режисьор отново е Анди Мускети.

„Двайсет и седем години след събитията от лятото на 1989 г., То се завръща – разказват от студио „Уондър Брос“. – Клубът на неудачниците изпълняват обещанията си и се завръщат в Дери, Мейн, за да сложат край на злото веднъж завинаги.Но те не знаят, че То се е завърнало по-силно и зло отвсякога.“

Премиерата на филма е на 5 септември в Австралия. У нас ще го видим на 6 септември.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС