Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Неизмерима мощ в последния трейлър на Rogue One (видео)

Нов поглед към „История от Междузвездни войни“ – с Форест Уитакър и Дарт Вейдър

Дарт Вейдър в новия Rogue One: История от Междузвездни войни - Неизмерима мощ в последния трейлър на Rogue One (видео)

Дарт Вейдър в новия Rogue One: История от Междузвездни войни

„Мощта, за която говорим, е неизмерима.“

С тези думи Орсън Кренник, един от основните злодеи в предстоящия „Rogue One: История от Междузвездни войни“, описва възможностите на Звездата на смъртта в последния официален трейлър на филма, който излиза два месеца преди премиерата.

Сюжетът е поставен точно преди събитията от оригиналния филм от 1977 г. и показва как точно принцеса Лея получава плановете на Звездата, благодарение на които по-късно Люк Скайуокър успява да я унищожи.

Бен Менделсон като Орсън Кренник

Бен Менделсон като Орсън Кренник

„Лукасфилм“ от месеци подготвя почитателите на сагата за този първи паралелен филм – в него виждаме самостоятелна история и почти само нови герои (но също и самият Дарт Вейдър, макар да се предполага, че участието му ще е твърде кратко). Като цяло сюжетът се върти около Джин Ерсо (Фелисити Джоунс), чийто баща, блестящ учен, е отведен от Империята, за да конструира унищожителното ѝ оръжие.

От трейлъра сега научаваме няколко нови неща за предстоящия филм – оказва се, че Ерсо се присъединява към Бунтовниците, след като бяга от затвор на Империята, а героят на Форест Уитакър е отчасти машина, с роботизиран крак. Виждаме освен това в гръб имперски офицер, който, по всичко личи, е покойният Питър Къшинг, изиграл Моф Таркин в оригиналния филм. Още преди месеци се появиха слухове, че той ще се появи на екрана по дигитален път.

„Rogue One: История от Междузвездни войни“ тръгва по кината на 16 декември 2016.

Форест Уитакър като Соу Герера

Форест Уитакър като Соу Герера

null

null

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах