POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Несъществуващ сериал пренася „Игра на тронове“ в бъдещето

„Вестерос“ вече има трейлър (видео), мотото му е: „Колкото повече нещата се променят, толкова повече си остават същите“

Съмнително е дали светът има нужда от осъвременена версия на „Игра на тронове“.   - Несъществуващ сериал пренася „Игра на тронове“ в бъдещето

Съмнително е дали светът има нужда от осъвременена версия на „Игра на тронове“.

В интернет се появи видеоклип, който пародира сериала „Игра на тронове“. Видеото е  публикувано в YouTube-канала Westeros The Series. В трелъра събитията от оригиналния сериал са пренесени в XXI век. Рекламният слоган на проекта е „Колкото повече нещата се променят, толкова повече си остават същите“.

В клипа виждаме ледения вал, покрай който се вие модерна магистрала. В съвременния град има площад „Таргариен“. А от големи екрани на фасадите на сградите, на фона за червени знамена със златни лъвове, реч пред събралото се множество държи министър-председателят Ланистър:

„Но аз мога да ви уверя, че няма от какво да се страхувате. Няма нищо отвъд Стената“.

Филмчето с продължителност 1 минута и 25 секунди, е добре продуцирано и е монтирано като трейлър на предстоящ проект, както личи и от наименованието му – „Вестерос – сериалът, трейлър“.

Засега няма данни за подобен проект. Но при феноменалния успех на „Игра на тронове“ и след като вече знаем, че можем да очакваме различни предистории и истории от света на „Игра на тронове“, няма да е много чудно, ако един ден и тази идея привлече вниманието на продуцентите. А дотогава всеки, който има нужда от нещо подобно, може да гледа „Къща от карти“ – с Кевин Спейси в ролята на президента Ъндъруд – управник не много по-различен от Церсей Ланистър.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg