Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Нина Добрев напуска „Дневниците на вампира“

След шест сезона българката се заема със следващо предизвикателство

Има какво да се види преди финала на 6-ия сезон, съобщи Нина Добрев. - Нина Добрев напуска „Дневниците на вампира“

Има какво да се види преди финала на 6-ия сезон, съобщи Нина Добрев.

Канадската актриса с български корени Нина Добрев напуска сериала „Дневниците на вампира“ след 6 сезона. Звездата каза на почитателите си, че е време да се заеме със следващата глава в живота си.

Слухове за края на ерата „Добрев“ в сериала се появиха, след като в социалната мрежа „Фейсбук“ хора от екипа на шоуто публикуваха нейни снимки от колективна ваканция с хаштаг „Нина, ще ни липсваш“.

„Исках вие да сте първите, на които ще кажа. Това не бяха просто кадри от празненство по време на почивка, това беше прощално парти“, написа в „Инстаграм“ Добрев, която в „Дневниците на вампира“ играе Елена Гилбърт, младо момиче, увлечено по двама братя вампири.

Нина Добрев разказва още, че винаги е знаела, че историята на Елена ще е приключение в 6 сезона. „Аз бях отвличана, убивана, възкресявана, изтезавана, проклинана, мъртва и немъртва – но все още има какво да видите преди края на сезона през май“, съобщи актрисата.

Въпреки напускането на Добрев, продуцентите на шоуто вече потвърдиха, че ще има и седми сезон – без нея. И все пак феновете са объркани как „Дневниците на вампира“ ще продължат без Елена.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg