Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Нов български сериал за лекари по Нова тв

Евтим Милошев и Любомир Нейков снимат „Откраднат живот“

„Откраднат живот“ излиза в ефира на Нова телевизия напролет. - Нов български сериал за лекари по Нова тв

„Откраднат живот“ излиза в ефира на Нова телевизия напролет.

Нов български сериал пуска Нова телевизия. Поредицата е за лекари, озаглавена е „Откраднат живот“ и ще тръгне в ефир тази пролет.

Сериалът се реализира от „Дрийм Тим“ на Евтим Милошев и Любомир Нейков. От телевизията твърдят, че историята, която се развива в голяма градска болница, ще „открадне“ сърцето на зрителите“. И за да стане това, явно смятат да пускат новините за продукцията под формата на сериал – без много подробности. Затова все още не съобщават имената на актьорите, които ще облекат белите лекарски престилки – но от една от снимките разбираме, че на екрана ще видим младия Александър Алексиев.

Александър Алексиев с роля в сериала „Откраднат живот“.

Александър Алексиев с роля в сериала „Откраднат живот“.

Новината е изключително положителна за много български актьори, които останаха без работа след провала на някои сериали в последно време, отблъснали публиката. На мястото професионалистите в праймтайма на Би Ти Ви и Нова тв нахлуха аматьорите с евтините сурогати „Истински истории“, „София – ден и нощ“ и „Съдби на кръстопът“. Заглавието „Откраднат живот“ звучи в стилистиката на изброените поредици, но ако продукцията е успешна – тя ще върне интереса на зрителите към българския сериал и ще предизвика конкуренцията също да влезе в играта със сериалите. В Нова телевизия очевидно са решили да рискуват и да пренасочат средства от риалити форматите към в сериалите – така поне временно ще дадат почивка на зрителите си от пошлостта на БИГ, ВИП и прочие брадъри.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Вълшебство

ДС