POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Още по-гигантска маймуна (видео)

Премиерата на „Конг: Островът на черепа“ е през март 2017 г.

Според режисьора Вот-Робъртс, новият Конг е три пъти по-голям от предишния във филма на Питър Джаксън от 2005 г. - Още по-гигантска маймуна (видео)

Според режисьора Вот-Робъртс, новият Конг е три пъти по-голям от предишния във филма на Питър Джаксън от 2005 г.

В интернет вече е достъпен новият (втори) официален трейлър на „Конг: Островът на черепа“ – и за първи път виждаме главния герой в цял ръст. По думите на режисьора Джордан Вот-Робъртс, в новия филм ще гледаме най-голямата маймуна от всички, украсявали някога киноекраните. Ръстът на косматото чудовище бил не по-малко от 100 фута – към 30 метра или три пъти по-голям от героя във филма от 2005 г.

Най-известните филми за праисторическата супермаймуна досега са три – Първия от 1933-та, Онзи с Джесика Ланг от 1976-а и Последния – на Питър Джаксън с Наоми Уотс от 2005 г. От наличните вече кадри е трудно да се прецени точната височина на звяра, но Конг наистина изглежда по-едричък, отколкото го помним. Все пак, много повече от (санти)метрите на главния герой, ни интересуват други неща, защото „три пъти по-голяма маймуна“ съвсем не означава три пъти по-добър филм. Но ако съдим по актьорския състав – има надежди филмът да не е лош: участват Том Хидълдстън, спечелилата наскоро „Оскар“ Бри Олсън, Самюъл Джаксън, Джон С. Райли, Джон Гудман…

По-тревожен е фактът, че режисьорът Джордан Вот-Робъртс има малък опит в киното и никакъв с чудовища. Но щом от „Уорнър“ са му поверили бюджет от 190 милиона долара, сигурно знаят какво правят.

Премиерата на „Конг: Островът на черепа“ е през март 2017 г. Действието се развива през 70-те години. Главният герой потегля на експедиция до Острова на черепа, за да търси изчезналия си брат, но намира уж отдавна изчезнали и много враждебно настроени гигантски зверове.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg