Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Нова доза „Междузвездни войни“. Говори пиратката Маз Каната (видео)

Пускат жокери за скитничката Рей от планетата Джаку

Въпреки че все още не може да се разбере каква е историята на Рей, едно е кристално ясно – тя ще е далеч по-зловредна за Империята от принцеса Леа. - Нова доза „Междузвездни войни“. Говори пиратката Маз Каната (видео)

Въпреки че все още не може да се разбере каква е историята на Рей, едно е кристално ясно – тя ще е далеч по-зловредна за Империята от принцеса Леа.

„Живяла съм достатъчно дълго, за да видя едни и същи очи у различни хора. Виждам очите ти… Познавам очите ти.“ С тези думи зад кадър на космическата пиратка Маз Каната (Лупита Ньонг’о) върви новият тийзър на „Междузвездни войни“, неочаквано пуснат в Туитър в неделя.

Краткият клип е фокусиран върху погледа на Рей към следващия епизод от сагата. До момента детайлите за образа на Дейзи Ридли бяха грижливо крити от зрителите. Думите на Каната обаче загатват, че нещо голямо идва покрай скитничката от планетата Джаку.

Маз Каната участваше и в предишния трейлър на „Силата се пробужда“. Там тя се обръща към Рей с думите: „Коя си ти“ и получава отговор:

„Аз съм никой“.

В новото видео, което ще е първата телевизионна реклама за филма, виждаме как героинята се бие на пазар на Джаку и да стреля в неизвестна гора. И въпреки че все още не може да се разбере каква точно е историята на Рей, едно е кристално ясно – тя ще е далеч по-зловредна за Империята от принцесата по бикини Леа.

„Междузвездни войни: Силата се пробужда“ тръгва по кината на 18 декември.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg