Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Нова мода: любители на татуси почернят телата си

Изцяло черни рисунки покриват все повече и повече плът

Най-често татуировките тип блекуърк покриват части от ръцете или краката, като оставят „в оригинал“ малки участъци кожа.  - Нова мода: любители на татуси почернят телата си

Най-често татуировките тип блекуърк покриват части от ръцете или краката, като оставят „в оригинал“ малки участъци кожа.

Сред любитерите на татуировки набира скорост нова модна тенденция – изцяло черни рисунки, покриващи напълно (все по-) големи части от телата, пише „Дейли мейл“.

Най-често такива татуировки покриват части от ръцете или краката, като оставят „в оригинал“ малки участъци кожа. Някои хора ги нанасят и на гърба и корема си. Новият стил е получил названието блекуърк (blackwork) – произведенията му се нанасят на голяма площ и при създаването им се ползва изключително черен цвят.

12895250_10153999522432416_319381745_n

Тази техника може да се използва за „цензуриране“ на стари произведения. Знаете – един от често срещаните проблеми на любителите на татуировки се среща, когато променени обстоятелства или предпочитания налагат освобождаване от предишни надписи или картинки. А това винаги е трудна задача – налага се преправяне или цялостно закриване.

Но ако се поддадете на  новата мода, това е невъзможно – блекуърк със сигурност е завинаги.

12910972_10153999522707416_1330217598_n

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС