Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Нова отстрани режисьора, автор на карикатури с Каракачанов

Валдес Радев, работил 20 години в медията, днес е бил освободен

„Монтаж с пейка“. Автор: Валдес Радев - Нова отстрани режисьора, автор на карикатури с Каракачанов

„Монтаж с пейка“. Автор: Валдес Радев

Валдес Радев, режисьор в Нова телевизия и автор на онлайн карикатури, е бил уволнен от медията, съобщи Клуб Z. Сред последните „герои“ в карикатури на Радев е вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Режисьорът е бил освободен от работа днес следобяд, потвърждава самият той пред Клуб Z. Прекратяването на трудовия му договор е било „по взаимно съгласие“, но „инициативата не дошла от него“.

Валдес Радев. Снимка: Личен архив

В Нова Валдес Радев е от 20 години, работил е като режисьор на новините, на „Часът на Милен Цветков“, бил е и като изпълнителен продуцент на външни продукции.

Радев твърди, че няма предположения защо е бил освободен, но припомня, че не е първият тръгнал си от Нова, след като собствеността на телевизията преминава у бизнесмена Кирил Домусчиев.

Америка за България

Вижте още: КАРАКАЧАНОВ НЕ ПАЗАРУВА В „BILLA“

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах