Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Нова тв към Васил Иванов: Благодарим и успех

Имаме пълно доверие в редакционната политика на Дарина Сарелска, пишат от медията

В последните 5 години в „Нова“ работи обособен екип от разследващи журналисти, носители на множество награди и автори на редица силни журналистически материали, разобличаващи злоупотреби във всички сфери и нива на публичния живот, пишат от телевизията. - Нова тв към Васил Иванов: Благодарим и успех

В последните 5 години в „Нова“ работи обособен екип от разследващи журналисти, носители на множество награди и автори на редица силни журналистически материали, разобличаващи злоупотреби във всички сфери и нива на публичния живот, пишат от телевизията.

Нова телевизия отговори на обвиненията в цензура от страна на Васил Иванов. По-рано днес стана ясно, че журналистът е подал предизвестието си за напускане с аргумента, че в последната една година директорът на „Новини и актуални предавания“ Дарина Сарелска е възпрепятствала работата му.

Сега от медията посочиха, че имат пълно доверие във водената от мениджмънта на отдела редакционна политика, както и изброиха успешни разследвания на своите репортери, но без да говорят конкретно за Васил Иванов – освен в последното изречение:

„Нова благодари на Васил и му пожелава успех в бъдещите му начинания“.

Предлагаме ви пълния текст на позицията на телевизията.

NOVA има пълно доверие в редакционната политика,
следвана от разследващите журналисти

В последните 5 години в NOVA работи обособен екип от разследващи журналисти, носители на множество награди и автори на редица силни журналистически материали, разобличаващи злоупотреби във всички сфери и нива на публичния живот, като например: финансирането на автобусните спирки в София, обществените поръчки в Агенцията за бежанците, финансирането на предизборната кампания на президента Румен Радев, ефективността на системата за неотложна помощ в София, скандала с обществена поръчка в Неделино за фиктивни ремонти на детска градина и др.

NOVA се гордее с всички тези постижения, както и с работата на своя водещ новинарски екип, ръководен от Дарина Сарелска, чийто професионализъм и опит допринасят за успеха и авторитета на медията. NOVA има пълно доверие в редакционната политика, следвана от разследващите журналисти, под ръководството на мениджмънта на отдел „Новини и актуални предавания“.

NOVA благодари на Васил и му пожелава успех в бъдещите му начинания.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg