Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Новите герои в новата версия на „Ну, погоди!”

Обликът на Вълка се избира между 50 варианта, от 18 различни прически и 4 опашки

Язовецът Тим, сърната Уля и таралежът Шу са новите герои в „Ну, погоди!”. Снимка: „Союзмултфилм“ - Новите герои в новата версия на „Ну, погоди!”

Язовецът Тим, сърната Уля и таралежът Шу са новите герои в „Ну, погоди!”. Снимка: „Союзмултфилм“

Язовецът Тим, сърната Уля и таралежът Шу са новите герои във възстановения анимационен сериал „Ну, погоди!”, съобщава „Лента.ру”. Киностудията „Союзмултфилм”, която започна възстановка на любимия детски сериал, днес показа как ще изглеждат новите второстепенни герои.

Продуцентката Юлия Осетинска заяви, че авторите на персонажите са се постарали да намерят типажи, близки до съвременните деца, но и предизвикващи доверие в родителите.

Новият сериал е за деца от 6 до 8 години – уточни тя. – В тази възраст детето расте активно и е важно да вижда положителни поведенчески модели.

Променен е и обликът на Вълка. Засега обаче авторите на сериала избират между 50 предложени варианта, включително 18 различни прически и 4 опашки.

Новият сезон на „Ну, погоди!”, който съдържа 52 епизода, тръгва на малкия екран в края на лятото или в началото на есента на 2020 г.

Първият епизод на анимационния сериал тръгва през 1968 г. Негов режисьор е Вячеслав Котьоночкин. До 1986 г. са излъчени общо 16 епизода. По-късно, в периода между 1993 и 2006 г., са добавени още четири – но досега не е продуцирано сериозно продължение на познатия на две поколения детски филм.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg