СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Новият Бонд с първи трейлър (видео)

„Спектър“ тръгва по кината от 26 октомври

Даниел Крейг с Моника Белучи в „Спектър“ – 24-ият филм за Джеймс Бонд. - Новият Бонд с първи трейлър (видео)

Даниел Крейг с Моника Белучи в „Спектър“ – 24-ият филм за Джеймс Бонд.

Първият цялостен трейлър на 24-ия филм за Джеймс Бонд, „Спектър“, бе публикуван онлайн. Клипът от две минути и половина дава близък поглед към четвъртата роля на Даниел Крейг като тайния агент – и включва високоскоростни преследвания с автомобили, взривове на самолети и мрачни престъпни организации. Все запазени марки на Бонд.

„Спектър“ тръгва по кината на 26 октомври. Новият клип, който идва след кратък тийзър, пуснат през март, за първи път показва Ралф Файнс в ролята му на шефа на Ми-6, да разпитва Бонд за мисия в Мексико Сити.

След това шпионинът се пренася в Рим, където среща Лучия Чиара – изиграна от Моника Белучи – вдовица на прочут мафиот. Трейлърът показва още Кристофър Валц – и най-после има официално потвърждение, че той ще изиграе злодея във филма – Оберхаузер, който в романите на Иън Флеминг е бившият ски инструктор на Бонд.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg