Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Новият сериал на Евтим Милошев: ситком за бащи

Четирима млади мъже ще се опитат да докажат, че бащата е важен за отглеждането на детето колкото майката

Четиримата актьори във водещите роли - Филип Буков, Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев. Снимка: Би Ти Ви - Новият сериал на Евтим Милошев: ситком за бащи

Четиримата актьори във водещите роли - Филип Буков, Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев. Снимка: Би Ти Ви

Снимки на забавен семеен сериал „Татковци” започва за Би Ти Ви продуцентската къща „Дрийм Тиймс“ на Евтим Милошев. Ситкомът разказва за ежедневието на четирима млади мъже, изправени пред предизвикателството да бъдат добри бащи.

Четиримата приятели с различни съдби, социален статус, професия и темперамент, ще опитат да докажат, че бащата е не по-малко ключова фигура от майката в отглеждането на децата.

В ролите на модерните татковци ще се превъплътят актьорите Филип Буков, Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев.

„Татковци“ е адаптация на сериала „Sres. Papis“ по лиценз на Viacom International. Излъчен е за пръв път през 2014 г. в аржентинската телевизия „Telefe“ и бързо се превръща в най-гледаното предаване в праймтайма, като поддържа висок зрителски интерес в продължение на 127 епизода. По-късно е адаптиран в над 15 страни, сред които Чили, Мексико, Перу, Словакия, Украйна и няколко държави от Близкия изток. През 2020 г. бе излъчена и сръбската му версия.

У нас „Татковци“ ще тръгне наесен.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg