Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Новият „Туин Пийкс“ и в българския ефир

НВО излъчва третия сезон на сериала на Дейвид Линч. Едновременно със света

Със сигурност ще видим отново Кайл Маклоклан като агент Дейл Купър. - Новият „Туин Пийкс“ и в българския ефир

Със сигурност ще видим отново Кайл Маклоклан като агент Дейл Купър.

Добри новини за българските почитатели на „Туин Пийкс“! Зрителите у нас ще могат да следят третия сезон на сериала на Дейвид Линч в ефира на НВО-България, обявиха официално от телевизионната мрежа. Началото е на 22 май, т.е. паралелно със световната премиера по „Шоутайм“ (но навярно няколко часа по-късно).

В отговор на потребител на Фейсбук от НВО посочват, че преди старта на очакваното вече 25 години завръщане в Туин Пийкс ще бъдат показани и оригиналните два сезона на сериала.

Премиерната серия с историята на Лора Палмър и специален агент Дейл Купър ще е цели два часа – първите от общо 18-те, които Дейвид Невинс от „Шоутайм“ описва като „чиста хероинова версия на Дейвид Линч“. Третият и четвъртият епизод ще бъдат достъпни за абонатите на телевизионната мрежа веднага след излъчването на премиерата. Не е ясно каква програмна схема ще предложи НВО на българските зрители.

Преди около девет месеца бе оповестен пълният списък на актьорите, които ще вземат участие в новия сезон – над 200 имена, сред които имаше доста любопитни изненади. Със сигурност ще видим отново Кайл Маклоклан като Дейл Купър, ще зърнем (по някакъв начин) Шерил Лий, която играе убитата още в самото начало на сериала Лора Палмър.

Потвърдено е участието и на Шерилин Фен, която е в ролята на Одри Хорн. Лицето на нито един от тримата обаче не фигурира сред първите снимки от снимачната площадка.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg