Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ново обвинение срещу Кевин Спейси

Масажист твърди, че бил сексуално тормозен от актьора преди 2 години

Преди година Кевин Спейси бе уволнен от сериала „Къща от карти“ заради обвинения в сексуално насилие и претърпя срив в кариерата си. - Ново обвинение срещу Кевин Спейси

Преди година Кевин Спейси бе уволнен от сериала „Къща от карти“ заради обвинения в сексуално насилие и претърпя срив в кариерата си.

Ново обвинение срещу Кевин Спейси е постъпило в съда в Лос Анджелис за сексуален тормоз над масажист, случил се през октомври 2016 г. Пострадалият е пожелал да остане анонимен, пише „Варайъти“.

Актьорът, който преди година бе уволнен от сериала „Къща от карти“ заради обвинения в сексуално насилие и претърпя срив в кариерата си, сега е изправен пред закона за сексуални престъпления, извършени в продължение на 22 години.

Ищецът е представляван от добре познатия адвокат Джини Харисън, специализирана по делата от сексуален характер. Тя твърди, че клиентът ѝ бил нает като масажист от подчинен на Спейси. Мъжът бил поканен в резиденцията на актьора в Малибу, Калифорния, където бил въведен в салона за масажи и вратата била заключена след него. Обвинителят твърди, че Спейси се оплакал от „дискомфорт в зоната на слабините“ и масажистът на два пъти бил насилен да докосне гениталиите му по време на масажа.

След първото докосване, когато ръката на обвинителя била насочена против желанието му, той се отдръпнал, но решил да продължи с процедурата. По-късно „Спейси отново хванал ръката на обвинителя“ и го принудил да го опипа.

Обвинението свидетелства, че когато масажистът отказал и изтеглил рязко ръката си, актьорът се опитал да го целуне и му предложил орална любов. В резултат на инцидента обвинителят претърпял икономически щети, загуба на печалби и други, се чете в обвинението.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90