Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Новогодишният концерт със солист флейтиста Патрик Галоа

Билетите са вече в продажба

Фестивалният оркестър ще бъде дирижиран отново от Емил Табаков. Снимка: НДК  - Новогодишният концерт със солист флейтиста Патрик Галоа

Фестивалният оркестър ще бъде дирижиран отново от Емил Табаков. Снимка: НДК

С музика на Вагнер, Чайковски, Понкиели, Шостакович, Хачатурян, Хинастера, Дворжак, Григ ще започне новата 2019-а година в НДК. Концертът на 1 януари, наречен „Магията на танца“, е кулминацията на Новогодишния музикален фестивал. Ще го дирижира Емил Табаков. 

Публиката в зала 1 ще чуе прославения флейтист Патрик Галоа, познат на меломаните у нас и като солист, и като диригент на Симфоничния оркестър на БНР.

Флейтистът Патрик Галоа

Още 21-годишен Галоа става първа флейта в Националния оркестър на Франция под ръководството на Лорин Маазел. През годините музикантът свири под диригентството на величия като Ленард Бърнстейн, Сейджи Озава, Пиер Булез, Карл Бьом, Ойген Йохум и Серджу Челибидаке; бил е солист на големи оркестри в Европа и Азия, както и на водещи международни фестивали в Германия, Япония и Израел.

Билетите за концерта са на цени 25, 35, 45, 55, 65 и 80 лв. и са вече в продажба на касите на Билетен център – НДК, както и онлайн. За ученици, студенти, пенсионери и хора в неравностойно положение има 20% намаление.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg