Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Дреболия ли е публиката за „Ню Бояна“?

Не, няма да видим и чуем Майкъл Бубле да пее в „красивата България“. Защо обаче никой не си направи труда да потвърди, че звездата е тук?

Майкъл Бубле съобщи новината за пътуването си до България със снимка от самолетна кабина. - Дреболия ли е публиката за „Ню Бояна“?

Майкъл Бубле съобщи новината за пътуването си до България със снимка от самолетна кабина.

За голямо съжаление на българските фенове Майкъл Бубле пристигна у нас не за концерт, както предположихме.

На път за България певецът публикува в социалните мрежи своя снимка от самолетна кабина заедно с въодушевеното признание:

„Започва ново приключение! Пътувам за красивата България за първи път.“

Вижте още: МАЙКЪЛ БУБЛЕ: ПЪТУВАМ ЗА КРАСИВАТА БЪЛГАРИЯ

Свидетели на неговото „приключение“ вероятно са станали единствено служители на аерогара София и от „Ню Бояна“, както научихме. Опитите на „Площад Славейков“ да получи потвърждение за присъствието на суперзвездата в полите на Витоша от представители на самия киноцентър удариха на камък: пиарът на кинокомпанията обясни не съвсем любезно пред медията ни, че дори Бубле да е на тяхна територия, той вероятно желае визитата му да остане инкогнито. Според публикациите на певеца в социалните мрежи обаче е тъкмо обратното – разбираме, че нежеланието е от страна на неговите домакини. А те видимо не изпитват уважение към хилядите фенове, които техният гост има в страната ни. Може би за тях това е дреболия…?

Дали отношението им не е същото и към публиката на филмите, които снимат у нас?

„Площад Славейков“ все пак успя да провери новината – от източници, които не работят в „Ню Бояна“. В София канадецът е снимал реклама.

Като почитатели на Майкъл Бубле, ще се надяваме скоро певецът да кацне у нас и за концерт. Дано тогава попадне на домакини, които уважават любовта на зрителите в „красивата България“. Защото всички те си изкарват хляба от тази любов. А тя е толкова нетрайна… И ако не от сърце, то поне от куртоазия да я ценят.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС