VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Нямате билет за Джошуа Бел? Гледайте концерта онлайн (линк)

Софийската филхармония пуска извънреден лайфстрийм

Билети за Джошуа Бел няма. Снимка: Софийска филхармония - Нямате билет за Джошуа Бел? Гледайте концерта онлайн (линк)

Билети за Джошуа Бел няма. Снимка: Софийска филхармония

Концертът на виртуозния цигулар Джошуа Бел е сред най-бързо продадените концерти в 90-ия юбилеен сезон на Софийската филхармония. Билетите за събитието свършиха за 20-ина дни и поради големия брой почитатели на музиканта, Филхармонията пуска извънреден лайфстрийм от концерта. Всички, които не са успели да си купят билет, ще имат възможност да го гледат онлайн.

На 1 април Джошуа Бел ще бъде солист в концерт на Софийската филхармония под диригентството на Найден Тодоров. Публиката ще чуе цигуларя в изпълнение на Концерт за цигулка и оркестър от Антонин Дворжак. В програмата са включени още „Ферметюра“ от Иван Ерьод и симфоничната поема „Дон Жуан“ от Рихард Щраус.

Вижте още: НЕ Е ШЕГА: ДЖОШУА БЕЛ НА 1 АПРИЛ В СОФИЯ

Тук може да гледате концерта на Джошуа Бел

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

(Предаването на живо започва 5 мин. преди началото на концерта.)

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg