Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

О, щастливи дни на министъра на културата

Залезите на Атанас Атанасов в Холивуд (видео)

Кадър, който бъдещият министър на културата Атанас Атанасов си е публикувал в личния сайт - О, щастливи дни на министъра на културата

Кадър, който бъдещият министър на културата Атанас Атанасов си е публикувал в личния сайт

Министър Атанас Атанасов наистина е щастлив човек, както показва в онова видео. При това не отскоро, бил е такъв и по време на пребиваването си в Холивуд преди 5 години, през 2017-а. Може да видим щастливите му дни като „актьор, танцьор и модел“, публикувани от самия него в личния му сайт.

Още тогава министърът се е снимал на ръба между сградното и уличното пространство – в този случай на балкон, а не на прозорец. Говорил е бавно, „от чувство на благодарност“, както заяви в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви. Наслаждавал се е на залезите над Лос Анджелис с ръчно свито изделие за пушене, което личи от снимката, публикувана от самия него. Това е и кадър от видеото, което представя най-щастливите му дни, преди дори да е предполагал, че след по-малко от 5 години ще оглави Министерството на културата на България.

Както заяви министърът пред Светослав Иванов по Би Ти Ви, той никога не е употребявал алкохол и наркотици. Очевидно щастието е част от ежедневието му и е налице, дори когато важните новини от министерството получат само 12 споделяния във Фейсбук.

„Видеото от прозореца“ все още не е качено в личния сайт на Атанас Атанасов. Но ето холивудския му клип:

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах