СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Оби-Уан Кеноби обяви феновете си за жалки паразити

Юън Макгрегър не поддържа никакви контакти с почитателите на Междузвездни войни

Юън Макгрегър в ролята на учителя джедай Оби-Уан Кеноби - Оби-Уан Кеноби обяви феновете си за жалки паразити

Юън Макгрегър в ролята на учителя джедай Оби-Уан Кеноби

Актьорът Юън Макгрегър, който изигра ролята на джедая Оби-Уан Кеноби в новите три части на „Междузвездни войни“, нарече феновете на космическата сага „жалки паразити и ш…ни ч…джии“ (parasitical lowlifes and fucking wankers). В интервю за изданието Details 43-годишният шотландец заяви, че не контактува по никакъв начин с тях.

„Нямам никакъв опит с тях. Никога не съм ходил на сбирките им. Попадал съм само на тъпаци, които искат да им се подпиша върху снимки от „Междузвездни войни“, за да ги продадат в интернет. Или пък на разни гадняри по премиерите, които смазват децата в бариерите, само за да им се подпиша на ш…аната снимка на Оби-Уан Кеноби. Това не са фенове – това са жалки паразити и ш…ни ч…джии“.

Макгрегър каза, че е гледал „Междузвездни войни: Епизод I – Невидима заплаха” само веднъж, на премиерата му. Тази част от сагата е смятана за най-слабата от шестте. Актьорът обясни ниския й рейтинг с това, че феновете на „Междузвездни войни“ са пораснали, докато са чакали продължението, и не са усетили толкова голямо вълнение.

В оригиналната трилогия „Междузвездни войни“ (1977, 1980 и 1983) ролята на стария Бен Кеноби, който показва на Люк Скайуокър Пътя на джедая, се играе от Алек Гинес. В новата трилогия, в която е разказана предисторията на събитията, ролята на младия Оби-Уан Кеноби – мъдър джедай и приятел на бащата на Люк – Анакин Скайуокър, е поверена на Юън Макгрегър.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90