Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

„Облаче ле бяло“ лети към Нигерия (видео)

Стивън Ачикор от Нигерия - „Облаче ле бяло“ лети към Нигерия (видео)

Стивън Ачикор от Нигерия

Победата в „Х Фактор“ тази година ще е трудна, но това е най-малкият проблем за кандидатите за голямата музикална сцена. Славата, която придобиват в тези няколко месеца, ще ги напусне броени часове след края на шоуто. Възможността да направи хит след това е малка дори за късметлията, който грабне „златото“ на финала…

Тази битка, разбира се, е тъмната страна на това бляскаво шоу. На сцената, пред публиката обаче се случват мигове, които са малките бисери във все по-комерсиалния ефир. Изключително вълнение предизвика певецът Стивън Ачикор с изпълнение на песента „Облаче ле бяло“. Майката, за която се пее в нея, надали е чула изпълнението на сина си, но неговото „облаче“ във вторник със сигурност е летяло над родната му Нигерия… Но майките тук го чуха.

Чуйте изпълнението на Стивън Ачикор:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах