Обвинителката на Арми Хамър е българка

Младата жена твърди, че била изнасилена от актьора през 2017 г.

Ефи и Арми Хамър в кадър от 29 август 2018 г. Снимката е изпратена до медиите от адвокатката Глория Олред със съгласието на младата жена. - Обвинителката на Арми Хамър е българка

Ефи и Арми Хамър в кадър от 29 август 2018 г. Снимката е изпратена до медиите от адвокатката Глория Олред със съгласието на младата жена.

Жената, обвинила Арми Хамър в изнасилване и представена пред чуждестранните медии само като „Ефи“, е българка. Името ѝ се пази в редакцията на „Площад Славейков“, самоличността ѝ бе потвърдена пред нашата медия от различни източници.

На пресконференция, водена от прочутата адвокатка Глория Олред, специалист по съдебни дела за престъпления от сексуален характер, обвинителката на Хамър бе представена като 24-годишна жена от Източна Европа. Олред не оповести пълното име на клиентката си. Впоследствие адвокатката разпространи снимка на Ефи и Арми Хамър, което според Олред е направено със съгласието на младата жена.

На срещата с медиите Ефи разказа за връзката си с холивудската звезда с ужасяващи детайли. По думите ѝ той „я тормозел сексуално, физически и психически“ и я изнасилвал в продължение на 4 часа през 2017 г.  Българката се запознала с актьора във Фейсбук през 2016 г., когато била на 20 и от тогава до 2020 г. поддържали непостоянна връзка. По това време Хъмър все още е в брак с дългогодишната си партньорка Елизабет Чеймбърс.

Олред заяви, че клиентката ѝ може да предостави доказателства в подкрепа на твърденията си – лична кореспонденция между нея и Хамър. Адвокатът на актьора Андрю Бретлър излезе с изявление, в което казва, че ако съобщенията бъдат публикувани, това ще нанесе емоционални щети единствено на Ефи. До юли 2018 г., годината след предполагаемото изнасилване от 2017-а, тя изпращала на Хамър неприлични съобщения с притеснителни описания на сексуалните си фетиши, разказа Бретлър пред журналистите.

Срещу актьора в момента се води разследване, потвърждават от полицията в Лос Анджелис пред „Холивуд Рипортър“ след пресконференцията на Ефи и Олред.

В началото на 2021 г. Инстаграм профилът houseofeffie започна периодично да публикува съобщения, приписвани на Хамър. Администраторът на профила твърдеше, че онлайн комуникацията уличава актьора в канибализъм, сексуален фетишизъм и др.

Все още не е оповестено публично дали има доказателства за автентичността на съобщенията, но скандалът, който те предизвикаха, срина репутацията на Хамър – агенцията му се отказа да го представлява, екипите на филмите и сериалите, които той трябваше да снима през годината, отказаха да работят с него и проведоха нови кастинги за ролите му. Бяха изразени дори притеснения относно бъдещето на готовия филм „Смърт край Нил“, в който Хамър изпълнява една от водещите роли.

Вижте още: ЩЕ ДОНЕСЕ ЛИ АРМИ ХАМЪР СМЪРТ ЗА „СМЪРТ КРАЙ НИЛ“?

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах