Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Обвинителката на Арми Хамър е българка

Младата жена твърди, че била изнасилена от актьора през 2017 г.

Ефи и Арми Хамър в кадър от 29 август 2018 г. Снимката е изпратена до медиите от адвокатката Глория Олред със съгласието на младата жена. - Обвинителката на Арми Хамър е българка

Ефи и Арми Хамър в кадър от 29 август 2018 г. Снимката е изпратена до медиите от адвокатката Глория Олред със съгласието на младата жена.

Жената, обвинила Арми Хамър в изнасилване и представена пред чуждестранните медии само като „Ефи“, е българка. Името ѝ се пази в редакцията на „Площад Славейков“, самоличността ѝ бе потвърдена пред нашата медия от различни източници.

На пресконференция, водена от прочутата адвокатка Глория Олред, специалист по съдебни дела за престъпления от сексуален характер, обвинителката на Хамър бе представена като 24-годишна жена от Източна Европа. Олред не оповести пълното име на клиентката си. Впоследствие адвокатката разпространи снимка на Ефи и Арми Хамър, което според Олред е направено със съгласието на младата жена.

На срещата с медиите Ефи разказа за връзката си с холивудската звезда с ужасяващи детайли. По думите ѝ той „я тормозел сексуално, физически и психически“ и я изнасилвал в продължение на 4 часа през 2017 г.  Българката се запознала с актьора във Фейсбук през 2016 г., когато била на 20 и от тогава до 2020 г. поддържали непостоянна връзка. По това време Хъмър все още е в брак с дългогодишната си партньорка Елизабет Чеймбърс.

Олред заяви, че клиентката ѝ може да предостави доказателства в подкрепа на твърденията си – лична кореспонденция между нея и Хамър. Адвокатът на актьора Андрю Бретлър излезе с изявление, в което казва, че ако съобщенията бъдат публикувани, това ще нанесе емоционални щети единствено на Ефи. До юли 2018 г., годината след предполагаемото изнасилване от 2017-а, тя изпращала на Хамър неприлични съобщения с притеснителни описания на сексуалните си фетиши, разказа Бретлър пред журналистите.

Срещу актьора в момента се води разследване, потвърждават от полицията в Лос Анджелис пред „Холивуд Рипортър“ след пресконференцията на Ефи и Олред.

В началото на 2021 г. Инстаграм профилът houseofeffie започна периодично да публикува съобщения, приписвани на Хамър. Администраторът на профила твърдеше, че онлайн комуникацията уличава актьора в канибализъм, сексуален фетишизъм и др.

Все още не е оповестено публично дали има доказателства за автентичността на съобщенията, но скандалът, който те предизвикаха, срина репутацията на Хамър – агенцията му се отказа да го представлява, екипите на филмите и сериалите, които той трябваше да снима през годината, отказаха да работят с него и проведоха нови кастинги за ролите му. Бяха изразени дори притеснения относно бъдещето на готовия филм „Смърт край Нил“, в който Хамър изпълнява една от водещите роли.

Вижте още: ЩЕ ДОНЕСЕ ЛИ АРМИ ХАМЪР СМЪРТ ЗА „СМЪРТ КРАЙ НИЛ“?

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg