Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Обявяват Христо Мутафчиев за Следовник на народните будители

Христо Мутафчиев ще получи наградата си на церемония в Народната библиотека. - Обявяват Христо Мутафчиев за Следовник на народните будители

Христо Мутафчиев ще получи наградата си на церемония в Народната библиотека.

Христо Мутафчиев ще бъде обявен за Следовник на народните будители. Новината бе обявена на фейсбук страницата на Съюза на българските артисти.

Наградата си председателят на САБ ще получи навръх Деня на будителите 1 ноември от Съюза на народните читалища. Церемонията ще се проведе в Народната библиотека.

Освен на Мутафчиев, Съюзът на читалищата ще отличи още писателя Георги Мишев, певеца Васил Найденов, председателя на Българския червен кръст Христо Григоров, кмета на Каварна Цонко Цонев, архиепископ Поликарп,  проф. Велислав Великов, ректора на Шуменския университет проф. Маргарита Георгиева и собственика на Агенция „Фокус” Красимир Узунов.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg