Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Оливър Стоун обвини САЩ, че съдят прибързано Русия за сваления Боинг

Режисьорът призовава американците да не се поддават на истерията в медиите

"Това е твърде хубаво, за да е истина", написа Оливър Стоун във фейсбук. - Оливър Стоун обвини САЩ, че съдят прибързано Русия за сваления Боинг

"Това е твърде хубаво, за да е истина", написа Оливър Стоун във фейсбук.

Култовият американски режисьор Оливър Стоун призова сънародниците си да не вярват на медиите, които обвиняват Русия в свалянето на Боинга над Украйна, каквато е официалната позицията на правителството на САЩ.

Във фейсбук трикратният носител на Оскар (за военните епоси „Взвод“ и „Роден на 4 юли“, както и за „Среднощен експрес“) кинотворецът написа: „Това е твърде хубаво, за да е истина“.

„Кой свали малайзийския самолет?, – пита Стоун. – След тази лавина от присъди от страна на американските медии, моля, прочетете този интересен анализ на двама честни разследващи журналисти, които сондират по-надълбоко проблема от нашите пропагандиращи медии. Излишно е да нагнетяваме на американската политика в тази опасна ситуация.

Ето линкът, препоръчан от Оливър Стоун:

http://consortiumnews.com/2014/07/19/airline-horror-spurs-new-rush-to-judgment/

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg