Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Онлайн завръщане на екипа от „Завръщане в бъдещето“ (видео)

Няма да има продължение на филма, уверяват режисьорът Робърт Земекис и сценаристът Боб Гейл

Джош Гад ( по часовниковата стрелка), Кристофър Лойд, Леа Томпсън и Майкъл Дж. Фокс във втория епизод от онлайн предаването „Reunited Apart“. Снимка: Стопкадър - Онлайн завръщане на екипа от „Завръщане в бъдещето“ (видео)

Джош Гад ( по часовниковата стрелка), Кристофър Лойд, Леа Томпсън и Майкъл Дж. Фокс във втория епизод от онлайн предаването „Reunited Apart“. Снимка: Стопкадър

Коронавирусът се отразява зле психически на много хора, но актьорският състав и екипът на „Завръщане в бъдещето“ предлага малко развлечение по време на карантината у дома. Актьорите Кристофър Лойд, Майкъл Дж. Фокс, Леа Томпсън, режисьорът на хитовия филм от 80-те Робърт Земекис и един от сценаристите, Боб Гейл, си организираха виртуална среща близо 35 години след премиерата на научно-фантастичната продукция по кината, пише USA Today.

Те бяха част от онлайн шоуто на американския актьор Джош Гад „Reunited Apart“ (Разделени заедно), а срещата им бе благотворителна – с цел набиране на средства за борбата срещу коронавируса. Включиха се още актрисите Мери Стийнбъргън и Елизабет Шу, музикантът Хюи Луис и композиторът Алън Силвестри. Викторина с въпроси от филма им задаваше режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс.

В общо видео, достъпно онлайн, те си припомниха някои случки от снимачната площадка и пресъздадоха някои от най-запомнящите се сцени.

Боб [Робърт Земекис] и Боб [Боб Гейл] казаха, че няма да има продължение на „Завръщане в бъдещето“, но се надявам, че това е лъжа – каза водещият Гад. – Ако кажем, хипотетично, че те лъжат, много бих искал да чуя защо Марти и Док биха пътували и защо.

Бих искала да се върнат обратно в януари и да ни предупредят за коронавируса“, отговори първа Томпсън, която играе майката на Марти Макфлай.

Интересен отговор на въпроса имаше и сценаристът:

Вероятно Марти и Док биха се върнали, за да разберат какво мислим за създаването на още филми от „Завръщане в бъдещето“ и ще се опитат да ни спрат да направим подобно откачено нещо“.

Земекис също не подхрани надеждите на феновете за продължение:

Ако имах сериозна идея, която да предложа на Боб, щяхме да сме я разработили. Нямам отговор на този въпрос“.

Зрителите на 30-минутното видео бяха насърчени да дарят за благотворителната акция „Проект Надежда“, която работи в помощ на здравните работници. Към 11 май онлайн епизодите на Гад са събрали над 6500 долара за каузата.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90