Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Ощетените на среща с Митовски. Обещава скоро да се разплати

Юрист на Би Ти Ви присъства, за да потвърди, че медията не дължи пари

Продуцентът Димитър Митовски твърди, че ще снима пети сезон на "Революция Z". - Ощетените на среща с Митовски. Обещава скоро да се разплати

Продуцентът Димитър Митовски твърди, че ще снима пети сезон на "Революция Z".

Димитър Митовски – един от собствениците на продуцентска компания „Камера“, е обещал да се разплати в най-скоро време със стотиците актьори, оператори, статисти, гримьори, реквизитори, шофьори и прочие хора, които си чакат парите, изработени от тях за сериалите „Фамилията“ и „Революция Z“. Епизодите бяха излъчени по Би Ти Ви, но много от участниците в тях – пред и зад камерата, все още не са си получили възнагражденията.

Срещата с Митовски се провела в четвъртък следобяд в офиса на фирмата на ул. „Велико Търново“ в столицата, научи „Площад Славейков“. Представителите на ощетените били около 15-ина души. Неочаквано за продуцентите, парламентьорите довели със себе си директора на правния отдел на Би Ти Ви Господин Йовчев. Юристът заявил пред всички, че медията е платила на „Камера“ за всички епизоди в срок. Одитът им приключил и оставало да преведат неголяма сума.

Заедно с Митовски пред засегнатите се появили още Росен Цанков и Радослав Гочев – син на третия съдружник Димитър Гочев. Говорел единствено Митовски, уверявайки гостите си, че ще им плати, но не уточнил кога. Казал още, че в най-скоро започват снимки на петия сезон на „Революция Z“.

Пред „Площад Славейков“ засегнатите заявиха, че ако до 10-ина дни Митовски, Гочев и Цанков не започнат да плащат, срещу тях ще бъде заведен колективен иск в съда.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС