VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Остава“ на 25 с концерт в Маймунарника (видео)

Инди-рок бандата с клип към песента си „Самолет“

Концертът на „Остава“ в Борисовата градина е на 31 октомври. - „Остава“ на 25 с концерт в Маймунарника (видео)

Концертът на „Остава“ в Борисовата градина е на 31 октомври.

„Остава“ празнува 25-ия си рожден ден с голям концерт на открито – а като подготовка за почитателите си бандата пусна и клип към парчето си „Самолет“. Инди-рок бандата излиза на 31 август на сцената на „Маймунарника“ в Борисовата градина. Ще подгряват „МФортно Диско“, групата на Георги Згуров – Гурко от „Анимационерите“.

Сет листа за концерта ще включва както някои от най-известните парчета на „Остава“, като Sex in the morning, „Океан“, „Понеделник“, „Мини тяло“, „Шоколад“, „Ще дойдеш ли с мен“, „Мъничко човече“, „Бесен“, „Внимание“, така и по-рядко чувани от феновете песни.

Що се отнася до новото видео към „Самолет“, част от албума „Океан“, негов режисьор е Петко Спасов, избрал черно-бяла стилистика, напомняща  и напомня клиповете на The Smashing Pumpkins.

Билетите за концерта в „Маймунарника“ се продават предварително за 15 лева. В деня на събитието ще струват 20.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg