Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Оставаме във Вестерос

Преговорите за страничен сюжет от света на „Игра на тронове” са в напреднала фаза, потвърдиха от HBO

Би било огромна пропусната полза за HBO, ако не продължи „Троновете” по някакъв начин. - Оставаме във Вестерос

Би било огромна пропусната полза за HBO, ако не продължи „Троновете” по някакъв начин.

След още два сезона „Игра на тронове” завършва. Но шефовете в HBO със сигурност мислят как да удължат собствеността и печалбите си от франчайза, така че ще останем във Вестерос по-дълго.

Въпреки че продуцентите Дейвид Бениофф и Д. Б. Уайс доскоро бяха мълчаливи по темата, главният изпълнителен директор на телевизионния канал, Ричард Плепнър, потвърди, че страничен сериал звучи все по-вероятно.

„Може и да има някои вълнуващи разширения на бранда. Това със сигурност не е убягнало на продуцентите – казва Плепнър. – Сега сме съсредоточени върху приключването на сериала с енергията и заряда, които всички очакват. Ще работим над това, а същевременно ще се подготвяме само с най-ранните стъпки за още възможности.”

Би било огромна пропусната полза за HBO, ако не продължи „Троновете” по някакъв начин, тъй като става дума за един от най-популярните сериали в историята на телевизията въобще.

По-рано през годината беше потвърдено, че оставащите 13 епизода ще бъдат разделени на два сезона. Очакваният седми сезон ще бъде излъчван по-късно от обичайното – през лятото на 2017.

Тази седмица „Игра на тронове” беше номиниран за „Златен глобус“ в категорията „Най-добра телевизионна драма” наред със „Западен свят” и „Странни неща“.

Вижте още: „ИГРА НА ТРОНОВЕ“ ПРИКЛЮЧВА С ОСМИ СЕЗОН

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах