Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Отговорът в „Игра с публиката“ и имената на печелившите!

 - Отговорът в „Игра с публиката“ и имената на печелившите!

Въпросът „През коя година излиза романът „Събирачът на дневници“ на Леа Коен?“ никак не ви затрудни, верният отговор е „2014 г.“. Вероятно сте чели интервюто с писателката, публикувано в „Площад Славейков“, ако не сте – вижте в Още по ТЕМАТА.

Печелившите тази седмица са Цена Николова Мичева, Валентина Генова и Емил Роберт Коен. Наградите, които ще получат, са книгите „Събирачът на дневници“ от Леа Коен, „Произходът на лирата“ от Уил Бъкингам и „Билбао – Ню Йорк – Билбао“ от Кирмен Урибе. От издателство „Ентусиаст“ ще се свържат с тях, за да ги информират как ще си получат книгите.

Новият въпрос в „Игра с публиката“ е „Приятелството между кои писатели е описано в „Един последен поглед“ от Джеймс Олдридж?“. Наградите са „Един последен поглед“ от Джеймс Олдридж, „Кучешко сърце“ от Михаил Булгаков и „Шахматна новела“ от Стефан Цвайг.

Успех!

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg