POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Отговорът в „Игра с публиката“ и имената на печелившите!

Това са наградите за новия въпрос в "Игра с публиката". - Отговорът в „Игра с публиката“ и имената на печелившите!

Това са наградите за новия въпрос в "Игра с публиката".

Нито един грешен отговор не получихме на последния въпрос в „Игра с публиката“! Попитахме ви приятелството между кои писатели е описано в „Един последен поглед“ на Джеймс Олдридж. Отговорът е: Скот Фицджералд и Ърнест Хемингуей. Благодарим ви, че участвахте и бяхте толкова много!

Награди ще получат трима от вас, това са Женя Петкова Терзиева, Донка Калудова Димитрова и Георги Георгиев Демиров. Всеки от тях ще получи по една от книгите „Един последен поглед“ от Джеймс Олдридж, „Кучешко сърце“ от Михаил Булгаков и „Шахматна новела“ от Стефан Цвайг. От издателство „Ентусиаст“ ще се свържат с тях, за да ги информират как ще си получат наградите.

Новият ни въпрос е: В историческия роман „Последната кралица“ Кристъфър Гортнър описва живота на:

а) Хуана Кастилска
б) Исабел Кастилска
в) Катерина Медичи

Наградите в „Игра с публиката“ за този въпрос са „Тайната на Тюдорите“ от Кристъфър Гортнър, „Мистериозо“ от Арне Дал и „Отровителката на Борджиите“ от Сара Пул.

Успех!

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС