Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Отиде си Франк Синатра Младши

Синът на един от най-големите в музиката е починал от сърдечен удар, също като баща си преди 18 години

Синатра Младши последва баща си в музикалния бизнес като тийнейджър. - Отиде си Франк Синатра Младши

Синатра Младши последва баща си в музикалния бизнес като тийнейджър.

Американският певец Франк Синатра Младши, което пое наследството на баща си със собствена кариера в музиката, почина на 72 години. Той си е отишъл след сърдечен удар в Дейтона Бийч, Флорида, където е предстояло да изнесе концерт.

Синатра Младши последва баща си в музикалния бизнес още като тийнейджър, а по-късно стана негов музикален директор и диригент.

Когато беше на 19 години, младежът бе отвлечен и пуснат срещу откуп от 240 хиляди долара. Синатра Младши бе похитен от въоръжена група в казино. След като момчето бе освободено, нападателите бяха арестувани, а откупът – възстановен.

В сряда вечер предстоеше Франк Младши да изпълни концерта си „Синатра пее Синатра“, в което влизат някои от най-големите хитове на баща му, преплетени със семейни спомени.

Бащата Франк Синатра също си отиде след сърдечен удар – през 1998 година. През декември миналата година се навършиха 100 години от рождението му.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах