VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Отлагат концерта с прожекция на „Властелина“

Ангажименти на екипа на Хауърд Шор налагат промяна в графика на европейските дати

„Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ на режисьора Питър Джаксън е в Топ 10 на най-добрите филми за всички времена, според потребителите на IMDb. - Отлагат концерта с прожекция на „Властелина“

„Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ на режисьора Питър Джаксън е в Топ 10 на най-добрите филми за всички времена, според потребителите на IMDb.

Концертът с прожекция на „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ се отлага за пролетта, съобщават организаторите от „Keen Acts“. Новата дата за спектакъла с близо 300 души хор и оркестър е 24 април 2020 г., а мястото отново „Арена Армеец“. Като причина за отлагането се посочват неуточнени ангажименти на 30-членния изпълнителски състав, които налагат промяна в графика на цялото европейско турне.

Билетите ще важат за новата дата без презаверка. В случай, че зрителите искат да върнат билетите си, сумите ще им бъдат възстановени в конкретния обект, от който са взети билетите. Пропуските, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис на „Ивентим“ в София на ул. „6-и септември“ № 58. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка.

Зрителите, които са си купили пропуски за старата дата на събитието, ще получат „комплимент“ от създателите на спектакъла – възможност да спечелят плакат с автограф лично от Хауърд Шор или реплика на Единствения пръстен. Условията за участие ще бъдат посочени в страницата на организаторите в интернет.

На 25 октомври ще бъдат пуснати в продажба и детски билети с 50% отстъпка, валидни за зрители от 8 до 12 години. Деца до 7 години включително влизат безплатно, но нямат запазено място.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Третата част от филмовата трилогия на Питър Джаксън, отличена с 11 награди „Оскар“. Музиката на Шор има три награди от Филмовата академия, четири награди „Грами“, два „Златни глобуса“.

Това е най-близкият възможен досег на зрителя с филма – най-зрелищното и интимно преживяване за феновете на „Властелина“, казва Джаксън за комбинацията от музика на живо и картина на големия екран.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Български Лев