VivaPay

„Отмяната“ се отменя за есента

Премиерата на сериала с Никол Кидман и Хю Грант отложена заради коронавируса (видео)

Хю Грант и Никол Кидман са семейство в „Отмяната“ на НВО.  - „Отмяната“ се отменя за есента

Хю Грант и Никол Кидман са семейство в „Отмяната“ на НВО.

„Отмяната“, новият сериал на НВО с участието на Никол Кидман и Хю Грант, няма да тръгне през май, както бе заложено в програмата. Пет седмици преди да тръгне по екраните, заради коронавируса премиерата му е отложена за есента на 2020 г.

В шест епизода ще проследим историята на Грейс (Кидман) и Джонатан Фрейзър (Грант), които водят привидно перфектен живот – докато една вечер в медиите не съобщават за бруталната смърт на една майка и изчезването на един баща. Полицията разследва случая, но в семейството се настанява подозрението – в лицето на любящия си съпруг Грейс открива човек с неподозирани тайни. Така перфектният ѝ живот започва бавно да се разпада.

Вижте още: НИКОЛ КИДМАН В АДА НА ХЮ ГРАНТ

Сценарист и шоурънър е Дейвид Кели, работил с Кидман по „Големите малки лъжи“. Режисьор е Сузане Биер, носителка на „Еми“, „Оскар“ и „Златен глобус“, позната с филма „Кутия за птици“ и сериала „Нощният управител“. Двамата са и изпълнителни продуценти на „Отмяната“ заедно с Кидман.

Америка за България

Роли в сериала имат още Доналд Съдърланд, Едгар Рамирес, Исмаел Крус Кордова, Лили Райб…

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg