Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Отново Черен петък на „Перото“ – но в събота

Хиляди книги с над 50% отстъпка ще се продават в НДК на 25 юни

Литературен клуб „Перото“ организира събитието, но то самото ще се проведе в зала 4 на НДК. Снимка: Румен Добрев, Архив  - Отново Черен петък на „Перото“ – но в събота

Литературен клуб „Перото“ организира събитието, но то самото ще се проведе в зала 4 на НДК. Снимка: Румен Добрев, Архив

Продажбата на книги с отстъпки най-малко 50% от литературен клуб „Перото“ ще се повтори. Т.нар. „Черен петък“ обаче този път ще е в събота. На 25 юни между 9 и 19 часа в Зала 4 на Националния дворец на културата отново ще бъде предложена възможност за закупуване на четива с драстично намалени цени.

Събитието вече се случи преди малко повече от два месеца – на 15 април. Организиран от „Перото“, тогавашният „Черен петък“ предложи на читателите повече от хиляда книги, от 16 издателства – а отстъпките достигаха до 80% от коричната цена.

Още тогава, от НДК обещаха, че събитието няма да остане единствено, а ще има още. Така и се случва – два месеца по-късно отново ни чака пазар за евтини книги.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах