Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пада и „София филм фест“

Но винаги гледайте от хубавата страна на нещата, призовават организаторите (видео)

Организаторите на „София филм фест“ поздравяват своята публика с песента „Always Look On The Bright Side Of Life“ от „Животът на Брайън“ на „Монти Пайтън“. - Пада и „София филм фест“

Организаторите на „София филм фест“ поздравяват своята публика с песента „Always Look On The Bright Side Of Life“ от „Животът на Брайън“ на „Монти Пайтън“.

„София филм фест“, едно от най-чаканите събития в столичния културен живот, се отлага заради опасността от зараза с коронавирус, съобщиха организаторите му „Арт Фест“.

24-ото издание на фестивала трябваше да започне този месец, но рискът от COVID-19 налага да бъде отложен „за период, в който културните и спортните събития в затворени помещения ще могат да се осъществят“, се казва в официално съобщение до медиите. И още:

„Екипът на „Арт Фест“, основен организатор на международния филмов фестивал „София Филм Фест“ и международния копродукционен пазар „София Мийтингс“, ясно осъзнава глобалната заплаха, която вирусът COVID-19 представлява за здравето и живота на хората и се съобразява с официалните решения, взети от Министерски съвет, Министерство на здравеопазването (заповед № РД-01-117/8.03.2020 г.), Министерство на културата, ИА „Национален филмов център“ (писмо № 01-82/ 9.03.2020) и Столична община“.

От „Арт фест“ уверяват публиката, че я чака изключителен фестивал, който ще се проведе „когато му дойде времето“. В очакване на този момент, организаторите поздравяват киноманите „с усмивка с песента „Always Look on the Bright Side of Life“ от филма на великия приятел на нашия фестивал и България Тери Джоунс – „Животът на Брайън“:

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg