VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Падаща от деветия етаж жена уловена от минувач (видео)

Първо я снимал, но се сетил, че може да я спаси

Първоначално минувачът започва да снима, но след това си дава сметка, че моментът е неподходящ и се опитва да смекчи приземяването на жената. Снимка: Стопкадър - Падаща от деветия етаж жена уловена от минувач (видео)

Първоначално минувачът започва да снима, но след това си дава сметка, че моментът е неподходящ и се опитва да смекчи приземяването на жената. Снимка: Стопкадър

Имигрант от Хаити се е опитал да спаси жена, падаща от многоетажна сграда в чилийската столица Сантяго, съобщава „Дейли Мейл”.

Жената е била изправена на перилата на балкона на деветия етаж. Изданието не уточнява как се е озовала там. Събралата се тълпа зрители я снимала с телефоните си, когато Ричард Джоузеф от Хаити вижда сцената на слизане от автобус. Първоначално и той започва да снима, но след това си дава сметка, че моментът е неподходящ и когато тя тръгва да пада, той се опитва да смекчи приземяването на жената. Не е знаел дали ще може наистина да улови падащата и да я спаси, но решава поне да предпази главата ѝ от пряк удар с паважа.

Преценявайки къде може да падне жената, Джоузеф се хвърля напред с протегнати ръце и жената наистина пада върху него. И двамата получават травми, но падащата оцелява.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90