Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Убийства с чук в „Игра на тронове“

Забравен герой се завръща след три сезона отсъствие, показват кадри, заснети от папараци

Последният път, когато Джендри се появи в „Игра на тронове“, беше през третия сезон.  - Убийства с чук в „Игра на тронове“

Последният път, когато Джендри се появи в „Игра на тронове“, беше през третия сезон.

Джендри – копелето на краля Робърт Баратеон се връща в играта. Разбира се, говорим за „Игра на тронове“, сезон 7, който ще се появи на екрана идното лято, съобщава „Индипендънт“. Но ние вече знаем за Джендри, защото в Испапия папараци са успели да заснемат тайно част от работата по една от сцените от сериала. Освен ако това не е сложно замислен трик от рекламната стратегия…

Бойният чук на баратион, изработен от валерийска стомана

Бойният чук на Баратеон, изработен от валерийска стомана

Освен Джендри в сцената участват също Давос Държеливия и Тирион Ланистър. Давос отвлича вниманието на двама мечоносци с шлемове и наметала, докато Джендри се приближава зад тях и с два точни удара на бойния си чук – вероятно оръжието на баща му – ги поваля мъртви. През това Тирион, който очевидно се готви да отплува нанякъде заедно с Давос, остава безучастен.

Последният път, когато Джендри се появи в „Игра на тронове“, беше през третия сезон. В неговата роля се превъплъщава британският актьор Джо Демпси.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах