VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Партия на справедливостта

Карикатура: Ивайло Нинов/Стършел - Партия на справедливостта

Карикатура: Ивайло Нинов/Стършел

Най-после Слави учреди партия! Откога го чакахме, сън не ни ловеше, бродехме с променени лица и бълнувахме на сън и наяве: „Хайде, Слави, влез в политиката на бял кон или на бял джип, поведи ни към справедливост!”.

„Не съм лаком за власт! – каза Слави при учредяването. – Лаком съм за справедливост!”

Ето това ни трябва на нас, точно това искахме да чуем от устата му! Чували сме и преди, че той е справедлив, нали изпя химна на справедливостта:

„Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен”!

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Сега освен справедливост, ще ни раздаде и ключове на ферарита – ще има и за теб, и за мен!

Помним също, че беше близък другар и с едни момчета с дебели вратове, които раздаваха справедливост – най-вече с бухалки. Животът се оказа несправедлив към тях и бързо свърши, но виж – Славито успя в шоуто! Ще успее и в политиката!

Ако пък не успее да регистрира партията си под името „Няма такава държава”, нека да опита с друго име – „Партия на справедливостта”. Такива партии има вече в някои страни – Турция, Либия, Алжир… В Турция даже отдавна е управляваща, начело с президента Ердоган. Сигурно затова „Фолксваген” отиде в Турция – заради справедливостта.

Стане ли ни Славито премиер, у нас чакаме „Ферари”!


Източник: в. „Стършел“

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg