Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Първа роля за Джина Карано след уволнението от „Мандалореца“

Ще играе жена, търсеща отмъщение, в екшън трилър

Все още няма яснота дали персонажът на Джина Карано в „Мандалореца“ ще бъде изцяло премахнат, или ще се търси нова актриса за ролята.  - Първа роля за Джина Карано след уволнението от „Мандалореца“

Все още няма яснота дали персонажът на Джина Карано в „Мандалореца“ ще бъде изцяло премахнат, или ще се търси нова актриса за ролята.

Джина Карано, която бе уволнена от „Дисни“ заради проблемни публикации в Туитър, ще участва в първия си проект след „Мандалореца“. Получила е главна роля в екшън трилър, съобщава „Дедлайн“. Карано е и в продуцентския екип. 

Сценарист на филма е Ерик Ред, работил по „The Hitcher“ и „Near Dark“. За основа на сценария служи романът му „White Knuckle“. Историята проследява силна жена, която оцелява след опита за убийство на шофьор на камион. Травмирана от срещата си с него и от невъзможността на полицията да залови рецидивиста, тя сама поема по пътя на отмъщението. Партнира си с друг шофьор на камион, за да сложи край на тормоза на убиеца.

Засега няма избран режисьор, водят се преговори. Снимките ще започнат през октомври, площадките ще се разположат в Тенеси, Юта и Монтана. Плановете са продукцията да бъде готова за премиера през 2022 г.

Това е първи филм за актрисата и бивша ММА звезда Карано след уволнението ѝ от „Мандалореца“. От „Дисни“ прекратиха договора ѝ заради поредица нейни противоречиви публикации в Туитър, в които актрисата намеква, че последните президентски избори в САЩ са били фалшифицирани, изказва критиките си към Ковид-ограниченията, подиграва се на местоименията на трансджендър хората и сравнява чувството да си републиканец днес с това да бъдеш евреин по време на Холокоста. Още преди „Дисни“ да поискат отстраняването ѝ от образа на Кара Дюн, феновете на сериала стартираха петиция за уволнението ѝ.

Вижте още: АКТРИСА ОТ „МАНДАЛОРЕЦА“ ОТСТРАНЕНА ОТ ФРАНЧАЙЗА СЛЕД ПОСТОВЕ В ТУИТЪР

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС