Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Първи кадри от новия филм на Тарантино

Тарантино репетира с "омразната осморка". - Първи кадри от новия филм на Тарантино

Тарантино репетира с "омразната осморка".

Самюел Джексън пусна в „Туитър“ две селфита от репетициите за новия филм на Куентин Тарантино „Омразната осморка“ (The Hateful Eight), където той изпълнява една от главните роли. Снимките на уестърна ще започнат през януари 2015 г. в Колорадо. Актьорите и режисьорът вече обсъждат подробностите по сценария.

Освен Самюел Джексън, в състава на „Омразната осморка“ влизат Кърт Ръсел, Тим Рот, Майкъл Медсън, Дженифър Джейсън Лий, Уолтън Гогинс, Чанинг Тейтъм, Брус Дърн и др. Действието във филма се развива няколко години след края на Гражданската война в САЩ. Спасявайки се от снежна буря в планината, в една колиба попадат ловци на глави, бандити, генерал и войници от Севера и Юга.

През 2013-а в интернет изтече първият вариант на сценария на „Омразната осморка“. Тогава ядосаният Тарантино обяви, че няма да снима филма, но малко по-късно промени мнението си. След това даде на съд медийната корпорация Gawker, която публикува части от сценария.

Тарантино пренаписа историята на „Омразната осморка“ и заедно с продуцентската компания на братя Уейнстейн TWC взе крути мерки, за да го запази в дълбока тайна. Хората, които искаха да инвестират във филма, трябваше да четат сценария под охрана в офиса на продуцентите в Бевърли Хилс.

Вторият кадър от репетициите за филма.

Вторият кадър от репетициите за филма.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

 

Bookshop 728×90