Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Първи кадри от новия „Игра на тронове“ (видео)

НВО разпространи оскъден поглед към шестия сезон на сериала

Малко Денерис, Церсей с къса коса в рядка майчина прегръдка с Томен, Рамзи Болтън, мрачно повел хората си... - Първи кадри от новия „Игра на тронове“ (видео)

Малко Денерис, Церсей с къса коса в рядка майчина прегръдка с Томен, Рамзи Болтън, мрачно повел хората си...

Първи кадри от новия сезон на „Игра на тронове“! Няколко дни след като от НВО разпространиха тийзър с ретроспекция на някои от най-забележителните моменти в сериала досега, за първи път виждаме и части от предстоящото. Не е много, но е нещо.

В неделя вечерта НВО пусна промоклип на изминалата „магическа“ година, последван от реклами на някои от предстоящите продукции. След кадри от няколко хитови сериала и филма, зрителите на телевизията видяха и късчета от още неизлъчвани сцени от „Игра на тронове“.

Малко от Денерис, Церсей с къса коса в рядка майчина прегръдка с Томен, Рамзи Болтън, мрачно повел хората си… Нещо за Джон Сняг? Не, нищичко.

Вижте какво се задава от „Игра на тронове“ (частта от Вестерос започва от 2,15):

2015 on HBOThis year has been magical.

Posted by HBO on Sunday, December 6, 2015

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg