Първи поглед към новия филм на София Копола (видео)

Бил Мъри и Рашида Джоунс баща и дъщеря в горчиво-сладката комедия „На скалите“

Бил Мъри и Рашида Джоунс в сцена от „На скалите“ - Първи поглед към новия филм на София Копола (видео)

Бил Мъри и Рашида Джоунс в сцена от „На скалите“

Бил Мъри и Рашида Джоунс са звездите в новия филм на София Копола. „На скалите“ (On the Rocks) – комедия с горчиво-сладък привкус, вече има първи трейлър.

Джоунс влиза в образа на Лаура – писател и майка, която изпитва съмнения относно брака си, чувства, че животът ѝ се разпада. Баща ѝ, популярният плейбой Феликс, я убеждава, че трябва да поръча разследване на съпруга си и да го следи с частен детектив, тъй като според него всички мъже са като него и търсят единствено мимолетни връзки с жените.

Междувременно, Феликс  ѝ споделя няколко истини за връзките, до които е достигнал през личния си опит.

„Жената е най-красива, когато е между 35 и 39-годишна възраст – казва той. – Такава е природата. Мъжете са създадени да се бият, да доминират и да забременяват всички жени.

Америка за България

„На скалите“ ще тръгне през октомври. Премиерата му ще бъде едновременно в платформата на „Епъл тв“ и по кината.

Това е първи филм за дъщерята на София Копола, носител на „Оскар“, след „The Beguiled“ от 2017 г.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах