VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Първи поглед към „Новият папа“ на Сорентино

Християнството е оставено в ръцете на Джъд Лоу и Джон Малкович

Единственият кадър, разпространен от HBO за предстоящия сериал „Новият папа“ обещава да видим продължение на „Младият папа“. - Първи поглед към „Новият папа“ на Сорентино

Единственият кадър, разпространен от HBO за предстоящия сериал „Новият папа“ обещава да видим продължение на „Младият папа“.

Джъд Лоу и Джон Малкович са двете колони, крепящи християнската религия, в първата снимка, с която НВО извести за „Новият папа“. Новият сериал на италианския режисьор идва след успеха на „Младият папа“ от 2017 г. Режисьор на осемте епизода е Паоло Сорентино, а сценарият е писан от него съвместно с Умберто Контарело и Стефано Бизес, съобщава „Индиуайър“.

Налице е един кадър, но около сюжетната линия на продукцията не се знае нищо. Няма дори потвърждение от екипа дали „Новият папа“ ще е втори сезон на „Младият папа“, макар че снимката го предполага. На нея Джъд Лоу изглежда по същия начин като Лени Белардо, заел престола във Ватикана като Папа Пий XIII.

Присъединяването на Малкович към Лоу и Даян Кийтън бе потвърдено още през юли 2018 г. – кинокритиците правят предположения, че актьорът ще бъде новият водещ персонаж в сериала. Дали Белардо няма да бъде наставник на героя на Малкович, когато той стане новия папа? Последният епизод завърши мистериозно и съдбата на Лени не стана ясна.

НВО пише за „Новият папа“, че това е „вторият лимитиран сериал на Сорентино“, в който действието се развива „в света на модерното папство“. Не се споменава дали продължава историята от първите епизоди, но така изглежда от актьорския състав, който си е същият. Виждаме имената на Силвио Орландо (кардинал Войело), Хавиер Камара (кардинал Гутиерез), Сесил дьо Франс (София)… Новите роли ще се играят от Хенри Гудман, Улрих Томсен, Марк Иванир и Масимо Гини.

Америка за България

Сорентино се завръща към телевизията след „Те“, филм в две части за живота на Силвио Берлускони. „Новият папа“ започна продукцията си през есента на 2018-а, което означава, че новите епизоди би трябвало да са готови до края на тази година.

НВО все още не са обявили премиерна дата.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg